DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

1.kolo: Hradec - Pardubice 2:2

Fotbalový los nebyl příliš shovívavý a hned v prvním kole představil to nejlepší, co může národní fotbalová liga nabídnout, derby Hradec - Pardubice. Důležitosti střetnutí odpovídala i ligová návštěva 4 350 diváků a nebýt nesnesitelného tepla, určitě by byla hranice 5 tisíc pokořena. Pro příchozí byl připraven i doprovodný program a to v podobě stání ve frontě na občerstvení. Ti nejtrpělivější se takto mohli zabavit klidně i na celý poločas.
Návrat do druhé ligy znamenal i návrat k celo-tribunové choreografii. V momentě příchodu hráčů tak na hlavní tribuně vznikla  velmi hezká  barevná  kompozice doplněná o nápis Hradec – Naše město, náš klub. Práci, která zabere bez přehánění celé dopoledne, sice trochu pokazil jako tradičně VIP sektor. Efekt byl ale i tak parádní. Stejně tak následující kousek v podobě plachty se lvem, co se chystá sežrat pardubický perník .
Derby splnilo veškerá očekávání a napomohli k tomu i fanoušci z Pardubic, kterých se v hostující kleci sešlo asi 100 kusů + ještě  několik desítek na okolních tribunách. Drtivá většina ligových duelů si může o takové atmosféře nechat jen zdát. Je jen škoda, že hned následující domácí  a atraktivní střetnutí s týmem Českých Budějovic odehrajeme pravděpodobně kvůli hokeji již od 15:00.

Sestava: Lindr – Zelený, Hochmeister (74. Kopáč),  Rolko, Poděbradský –   Šisler, Kučera, Janoušek, Kraják – Zec (62. Kulič), Voltr (46.  Malinský).
Góly: 77.Šisler,78.Kraják - 54.Hundák, 84.Kakrda.

Divácí: 4 350
Hostí: 100

<- ZPĚT

 

Hradec -- Plzeň 0:3

Velmi nedůstojná tečka za ligovým fotbalem pod lízátky. Zažili jsme oslavu plzeňského titulu, které nám vedení připravilo. Plzni se lezlo do zadku ve všech směrech, ať už vyhrazenou celou protilehlou tribunou, přes moderátorku s mikrofonem na konci utkání, kterou byli hradečtí příznivci při závěrečném rozloučení s hráči nuceni poslouchat. „Ať žije Plzeň“ „Tak jsme se tu všichni sešli abychom oslavili titul„ znělo z mikrofonu na hrací ploše. Vrchol hnusu. Až se tedy všichni probudíte z oslav, tak si snad uvědomíte, že sestupujem a další komplikace pro hradecký fotbal je na obzoru v podobě extraligového hokeje.

K fotbalu nic psát ani není potřeba, stejně tak k fanoušcích úspěchu, kterých dorazilo asi 1300. Snad jen pro všechny, kteří tak velebí plzeňské příznivce. Zajeďte si někdy do Štruncových sadů v hradeckých barvách a názor rychle změníte. Samozřejmě nelze házet všechny do jednoho pytle a včera se ukázali v dobrém světle. V kontrastu s domácím kotlem, za který by se nemusel stydět kdejaký tým z jižní ameriky. Pyro, dýmovnice a přerušené utkání na několik minut. V závěru je z ochozů vykopána kriminálka, na kterou letí téměř vše, co je po ruce, včetně popelnice nebo stolu. Do akce se zapojuje překvapivě i dost normálních fanoušků. Důvod je celkem  jednoduchý. I obyčejný příznivec odcházel včera z ochozů pořádně naštvanej.

Sestava:Koubek –   Plašil, Šisler, Hochmeister, Poděbradský, Janoušek, Schwarz, Zelený,   Štěpán (73. Malinský), Harba (46. Kopač)  Hadaščok (59. Voltr).
Góly: 2.Darida 11.Procházka 48.Čišovský
Diváci: 5  250
Hostí: 1 300

 

 

26.kolo: Hradec - Slovácko 2:3

Zase se to nezvládlo. Teplice mohly být před utkáním v Olomouci  pod obrovským tlakem, jenže se to opět nepovedlo, a Teplice toho v dohrávce využily. Díky vítězství ze hry o sestup vypadl další tým, a tím je právě 1.FC Slovácko. Cesta pro zachování ligové příslušnosti vede s největší pravděpodobností přes Teplice, případně Příbram.
V základní sestavě dostal příležitost Pávek a první branka byla jeho práce. Nejdříve Malinský vybojoval rohový kop a následný centr Kuliče poslal hlavou do brány právě fanoušky, ne příliš oblíbený hráč. První poločas nebyl kdovíjak pohledný fotbal, přesto padly 3 góly. Z přímého kopu vyrovnal Valenta parádní střelou do šibenice a v závěru poločasu Kulič svojí brankou poslal Votroky opět do vedení. Zápas se ale zlomil v 63. minutě. Harba dostává v krátkém sledu dvě žluté karty a na hřišti končí. Dobře, že pád přifilmoval, je ze záznamu jasně vidět, i když se o faul jednalo. Přišla by ale v tak důležitém zápase taková červená třeba na Bazalech? Nebo v Příbrami?  Paták dostal možnost poslat nás do desíti a bez váhání jí využil. Pak už nás Slovácko přejelo. Buďme ještě rádi, že nám dali moravané obě branky ze hry. A Paták nás ušetřil nutnosti vytáhnout nějakou levotu. Hostujících fandů dorazilo pod očekávání asi 50 ale i tak byly celkem dobře slyšet. Následující kolo jedeme do Budějovic, které je jako ušité pro fanoušky na  ideální výjezd. Pátek, 20:15, 250 km od Hradce. Nicméně, právě to by mělo být tou správnou motivací ukázat, že patříme mezi nejlepší  fans-tábory a na jih Čech zavítat.

Sestava: Lindr – Holeš, Hochmeister, Hájek (66. Strnad), Poděbradský – Schwarz (77. Jánošík), Pávek – Štěpán,   Harba, Malinský (58. Zelený) – Kulič
Branky: 14. Pávek, 43. Kulič – 33. a 84. Valenta, 81. Volešák
Diváci: 4 120
Hostí: 50
Ultras liga: Hradec 6 - Slovácko 2

<- ZPĚT

 

24.kolo: Hradec - Dukla 0:3

Všichni, kteří přišli na Malšák věřili, že s Duklou už konečně vyhrajeme a  do Teplic pojedeme s jistotou, kdy i remíza nám zahraje do karet. I předseda fanclubu v poločasovém rozhovoru upozorňoval na důležitost utkání na severu Čech, kde za žádnou cenu nesmíme prohrát. Po druhém poločase s Duklou jeho slova už neplatí. V Teplicích potřebujeme zvítězit.
S Duklou to bylo jedno velké zklamání na hřišti a trápení hradeckého fanouška na tribuně. Za celé utkání jsme nepředvedli vůbec nic. Dukla nás jasně přebila ve středu pole. Po odchodu Fischera jsme nedokázaly tenhle post doplnit a teď se nám to vrací. Pak nehraje roli, jestli máme kvalitní křídla nebo útok, když  nám nemá kdo rozdat přihrávku. A pokud někdo tvrdí, že na Duklu neumíme zahrát, tak asi nepochopil situaci. Jsme na sestup, my už teď musíme umět zahrát na kohokoli. 
Fandění horší průměr. Nejen že přišlo do kotle míň lidí, ale horní polovina nefandí. Není to žádná novinka na kterou by se přišlo dneska, je to poslední dobou klasika. Když už se zapojí, tak je člověk u megafonu musí odprosit pomalu na kolenou. Naopak dobře vyznělo skandování Hradec společně s hlavní tribunou. Závěr utkání už psychicky nevydržela část kotle a přesunula se za střídačku „vyhodit“ Plíška. Kritika na jeho adresu byla dost tvrdá. Svoje si vyslechnul i ex-klokan Medinský. Potlesk si vysloužili jen hráči Dukly, asi jako poděkování, že nás poslali blíž druhé lize.

Sestava: Koubek – Plašil (68. Hadaščok), Hájek, Fukal, Poděbradský – Štěpán (74. Strnad), Šisler, Hochmeister, Harba – Kulič (58. Klapka), Uškovič.
Góly: 65.Borek, 74.Přeučil, 82.Pospěch
Diváci: 3 450
Hostí: 26

 

<- ZPĚT

 

22.kolo: Hradec - Boleslav 2:2

Potvrdit body z venku domácím vítězstvím se bohužel nepodařilo, musíme ale objektivně přiznat, že remíza je zasloužená. Celkově byla Boleslav o něco lepší. Úvodní půlhodina patřila hostům, naštěstí se však střelecky neprosadili, pak přišlo patnáct minut kdy jsme Boleslav sevřeli my a vytvořili si opravdu velký tlak a šance, z nich jsme vstřelili dvě branky, takže o poločase byla nálada na stadionu více než veselá. Z celého utkání si většina fanoušků pamatuje havně 59.minutu, kdy Fukal  po druhé žluté kartě poslal Hradec do oslabení. Jeho faul byl ale naprosto v pořádku, Nešpor by se ocitl v jasné gólové šanci. Lavička reaguje střídáním. Do hry podle očekávání nepřichází obránce ale nejlepší střelec týmu Uškovič. Jestli to bylo dobře nebo špatně je úplně jedno.  Vyrovnávací gól přichází po nepochopitelné situaci, kdy obránce Dosoudil od vlastního rohového praporku přejde téměř celé hřiště. Ani trojice hráčů ho nedokázala zastavit a Ščuk po centru vyrovnává. Smůlu, kterou měla Boleslav ke konci poločasu, kdy inkasuje oba góly do šatny, si tentokrát naopak vybral Hradec. Nyní je už potřeba hledět dopředu a to směrem k Liberci, kam zavítáme příští sobotu k důležitému utkání o záchranu. A protože to není daleko, měla by vyrazit i většina hradeckých příznivců.

Sestava:Lindr –   Plašil,   Fukal, Hochmeister,   Poděbradský – Šisler, Strnad - Klapka, Harba (65. Kulič), Štěpán (81. Uškovič) – Hadaščok (90. Schwarz).
Góly: 42. Šisler, 45. Plašil - 62. Magera, 89. Ščuk.
Diváci: 3 280
Hostí: 7
Ultras liga: Hradec 6 - Boleslav 1

<- ZPĚT

 

Pohár ČP: Hradec - Plzeň 2:1

Na poslední říjnovou prohru Plzně z Atletika Madrid navázal v poháru České pošty Hradec. Na rozdíl od španělského celku jsou ale Votroci jiná kategorie a tak si západočeši místo jednogólové prohry z Madridu, odvezli góly dva. Neviditelná soutěž nabrala příjezdem mistra ligy na atraktivitě a tak byl zápas nasazením i kulisou srovnatelný s ligou. Pod Lízátka závítali i nejlepší fanoušci v lize, kterých místo očekávaných 7mi, dorazilo překvapivě 19. Čas jim ale příliš nenahrál, stejně jako celkové návštěvě. Vydržet 2 hodiny na fotbale se blížilo lehce extrému.

Plzeň od začátku potvrzovala svoji úroveň a bylo jasné, že pokud chceme uspět, musíme z minima vytěžit maximum. Vše zkomplikovala první branka Jakuba Hory a vzhledem k dění na hřišti nic nenasvědčovalo obratu. Druhá polovina byla už mnohem odvážnější. Hradec se začal víc prosazovat a to především bojovností a touhou po vítězství. Typickou ukázkou bylo vyrovnání Haliloviče, který i přes nevydařenou střelu šel za vyrovnáním jak nezastavitelný tank. Smrtící ránu bez šance na odpověď zasadil hostím v 90. minutě po hezké akci Harba. Výkonost našich zahraničních akvizic jde strmě nahoru a po adaptaci na tvrdost české ligy a ruku v ruce s jejich technickou kvalitou, můžou přinést  vysoký nadstandard.
Dění z posledních dní se promítlo i na situaci v ochozech. Fanoušci nenechali na policii nit suchou a na její fiasko z Jablonce  zareagovali choreografií a několika nápisy. Je dobře, že situaci nenechali pozvolna usnout.

Sestava:.Jiří Lindr, Petr Schwarz, Milan Fukal,   Peter Jánošík, Jiří Poděbradský, Vojtěch Štěpán (90. Tomáš Rezek), Radek Hochmeister,   Jan Šísler, Haris Harba, Emir Halilovič (88. Asim Zec), Radek Voltr (68. Jaroslav Zelený)
Góly: 77 Halilovič, 90 Harba - 19 Hora
Diváci: 2 025
Hostí: 19

<- ZPĚT

Hradec - Budějovice 0:1

Dnes jsme přivítali Pod lízátky doposud poslední České Budějovice. Od zápasu jsme očekávali nasazení, chtíč dát branku, hnát se za třemi body, které by nás posunuli ke středu tabulky. Ovšem bojovali jsme zhruba dvacet minut, ale k ohrožení branky natož ke gólu to nevedlo. Jihočeši dopředu také nic nepředvedli, až ke konci poločasu trefil Sandro hlavou břevno.Druhý poločas jsme věřili, že se hra zlepší, ale hradečtí působili odevzdaně – zkrátka se na to nedalo dívat! V 83. minutě byl faulovaný Šislerem hráč, který šel sám na branku domácích. Rozhodčí hned odpískal pokutový kop a Šislerovi udělil červenou kartu. K penaltě se postavil Řezníček a proměnil bez sebemenších problémů. Do konce zápasu už zřejmě nebyly síly na vyrovnání, a tak si připisujeme první letošní porážku na domácím hřišti.

Dnešní návštěvnost byla opravdu tragická. Po domácí výhře s Teplicemi a vydřeném bodu na Slovácku přišlo opět méně lidí. Cestu na stadion si našlo pouhých 2652 diváků. Kde je chyba, že chodí málo lidí? Špatná hra? Atraktivita soupeře? Počasí? Sakra lidi, proberte se! Na fotbal musíme chodit v dobrém i ve zlém! Za jakéhokoliv počasí a na kohokoliv!!! Snad to bude již se Slavií lepší.

Domácí kotel dnes čítal zhruba 120 hlav. V kotli byli opět vlajky na tyčích, povedla se i premiéra chorálu HRADEC MUSÍ ZVÍTĚZIT, ale pořád je co zlepšovat. Choreografií bylo opět dost. Ve 23.minutě byl roztažen nápis SRETAN RODJENDAN #26 + vlajka Bosny a Hercegoviny…(Emir Halilovič oslavil dnes 23 narozeniny – Všechno nejlepší), druhá produkce byla netradičně na východní tribuně. Veliká plachta s nápisem SEARCH BUDWAR FANS + nápisy LOST, HLEDÁ SE NEMO, KDE NIC TU NIC  a další + šipka směrem na sektor hostí. Poslední produkcí byla vytažená plachta s velikou dýní a nápisem HALLOWOTROCI. Fandění bylo vzhledem hře a počtu lidí na naše poměry podprůměrné.Hostující kotel zaplnili dva nejvěrnější fanoušci, kteří si nepřipravili žádnou choreografii a neměli ani žádnou vlajku.

Fanoušci, nevěště hlavy, zkuste se z toho oklepat. Fanklub VOTROCI2000 bude určitě vypravovat již v sobotu holobus do Příbrami, tak se hlaste, tým nás bude potřebovat!

<- ZPĚT

 

Hradec - Teplice  2:0

V neděli zavítali do Východních Čech fotbalisté z Teplic a naštěstí jako loňskou sezónu odjeli opět bez bodu. Na začátku utkání proběhl protest za výkon na Dukle a prvních deset minut byla na stadionu atmosféra jak při utkání Příbram – Budějovice, poté jsme rychle vyvěsili vlajky, obsadili celý kotel a začali velice dobře fandit, náladu po chvíli zvedl Pavel Dvořák, který vstřelil první branku. Poté se hráči dále snaží, bojují a fanoušci, kteří prožili před čtrnácti dny zklamání v Praze jen nechápavě kroutí hlavou, jestli tohle je opravdu ten stejný tým. Další branku, ale nepřidáváme a tak se jde do šaten s jednobrankovým vedením. Po změně stran přebrali  iniciativu hosté a dostali jsme se chvílemi pod velký tlak.  Naštěstí se povedlo tento tlak přežít bez újmy, závěr utkání se naštěstí obešel bez dramatu protože cca deset minut před koncem proměnil po faulu na Pavla Dvořáka Dušan Uškovič penaltu.  Naštěstí  jediný kdo neměl v neděli den byl hlasatel :-) a to nemělo vliv na výsledek ani na atmosféru v hledišti. Do choreofondu se vybralo 833Kč.

Liga fanoušků: Hradec 6 - Teplice 1

Fotogalerie

Hradec – Liberec 2:2

V nedělním podvečeru se odehrál na malšovickém stadionu velice rušný zápas. Bohužel se nám v něm  opět nepovedlo urvat všechny body, ale popořádku.  Na začátku opět inkasujeme stupidní gól,  po nedůrazu Harise a zákroku – nezákroku  Tomáše Koubka se Liberec dostává  velice lacino do vedení.  Naštěstí se nám zásluhou Pavla Dvořáka povedlo  vyrovnat, ale další branku, která by nás dostala do vedení ne a ne vstřelit.  V druhém poločase se ze začátku Liberec tlačí dopředu , ale bez výsledku.  Poté však nastává okamžik, který ještě teď děsí nejednoho Votroka. Centr do vápna zasahuje Hochy rukou a následuje penalta a jdeme do deseti. Jelikož se Štajner při exekuci nemílil , tak nám zbývalo něco přes dvacet minut alespoň na vyrovnání.  Naštěstí kluci bojovali a v 83. minutě zakončil Haris sólo z půlky hřiště. Na konci jsme měli ještě šanci strhnout vedení na svou stranu, ale to už se bohužel nepovedlo. A teď k tomu co se dělo v hledišti, náš kotel se velice slušně zaplnil, předváděl po celý zápas solidní fandění a činili jsme se i opticky. Na zápas byla připravena hned tři chorea. První se týkalo korupce ve fotbalu a trefným popisem vztahu Hradce k ní. Druhé bylo věnováno Pavlovi Černému staršímu k jeho jubileu a třetí bylo věnováno choreomanům a tvorbě chorea, kteří dokážou i přes nemoc choreografii vytvořit a za to jim patří velký dík. Na závěr zápasu bylo v kotli odpáleno ještě nějaké to pyro.  Hostů přijela necelá stovka a prezentovali se solidním supportem.

Hradec - Brno

Neuvěřitelné se stalo skutečností a dočkali jsme se poprvé v této sezóně ligového vítězství. O zisku tří bodů rozhodl hlavně první poločas, kdy jsme nejprve přečkali velkou šanci Brna, kterou vychytal Koubek a poté sami dvěma brankami Uškoviče a Šislera strhli vedení na svou stranu. Celkově byl první poločas povedený a co se týká nasazení a předvedené hry nebylo hráčům co vytknout. V druhé půli už jsme hráli opatrněji a snažili se hlavně neinkasovat, to se povedlo, když nás opět několika výbornými zákroky podržel Koubek. Po fanouškovské stránce se jednalo taky o povedené utkání, které ozdobili dvě velké choreografie a výborný support, který hlavně v posledních dvaceti minutách kdy se zpíval dokola jeden chorál přecházel v ten správný fanatizmus. Celkově se fotbalová neděle povedla a po utkání jsme mohli s hráči zaslouženě slavit.

Liga fanoušků: Hradec 7 - Brno 4

 

Článek Baník

Další ze série zajímavých utkání předvedli hráči proti Baníku. I když jsme se výhry opět nedočkali, hra nenudila a fanoušek se měl pořád na co koukat. Tabulkově jsme si možná lehce pohoršili ,ale není třeba panikařit. Liga je na začátku a s takovými výkony body příjdou. Potěšující zprávou také je, že se dokážeme téměř s každým soupeřem střelecky prosadit. Srovnávat s loňskem snad ani nejde ( 17 zápasů bez gólu ).Horší počet branek měla jen sestupující Bohemka. Plíšek sází na útočnou hru a jak je vidět, cesta je to správná.

Další porovnání se nabízelo v ochozech se špičkou české fans scény. Chachaři po hezké choreografii zůstali za očekáváním. Dali o sobě slyšet jen párkrát za zápas. Naopak důstojná fotbalová návštěva po lízátky vytvořila správné fotbalové prostředí, na které bychom měli plynule navázat příští víkend v utkání na Spartě, kam se chystá početná hradecká výprava.

Sestava: Koubek – Holeš (82. Rezek)  Poděbradský, Fukal, Plašil –   Šisler, Strnad (89. Mrázek), Hochmeister, Harba, Štěpán – Dvořák (54. Uškovič)
Góly: 55.Holeš - 60.Kukec
Diváků: 5 120
Ultras liga: Hradec 7 - Baník 6
Hostí: 529

<- ZPĚT

 

 

Souhrn Jihlava

Plnou parou vpřed vyrazil černý vláček s mladými příznivci od Bílé věže. Podobných akci bude doufejme přibývat, protože rodiče s dětmi jsou jednoznačně skupinou, na kterou bychom se měli v Hradci zaměřit a zároveň si tím vychovávat novou generaci fanoušků, která pak nebude utíkat na hokej do Pardubic. Ruku v ruce s tím jde i výstavba stadionu. Zmizí-li fotbal z Hradce, můžeme začít opět od nuly.

V samotném zápase šli hosté zase do vedení, což bude asi trend téhle sezóny. Hře to ale spíš pomohlo a domácí pak předváděli zajímavý fotbal. Stejně jako s Jabloncem přišlo vyrovnání. Rychlá kombinace na jeden dotek zcela rozebrala obranu Jihlavy a Šisler dorážel míč do prázdné branky. I otrlý fanoušek Hradce, který je za ty léta zvyklý asi na vše, se musel divit v 86. minutě. Přetažený centr vrací Štěpán podél Blažka na malé vápno, kde Hochmeister přestřeluje ze dvou metrů prázdnou bránu. Za očekáváním tak zůstala vlastně jen návštěva. Hostí dorazilo 70 a díky nejhoršímu sektoru světa být slyšet asi ani nemohli.

Sestava: Koubek - Holeš, Hochmeister, Fukal, Poděbradský -   Šisler, Harba, Strnad (77.Janoušek ), Štěpán (88. Voltr ) - P. Dvořák,   Uškovič (61.Rezek)
Góly: 28.Šisler - 6.Tecl
Diváků: 3650
Ultras liga: Hradec 7 - Jihlava 4
Hostí: 70

-> Fotogalerie

<- ZPĚT

 

Souhrn Jablonec + Videa

Vše při starém. Všesportovní stadion nedoznal žádných změn a Václav Kotal na trenérské lavičce. Na tu domácí ale premiérově usedl Jiří Plíšek a i přes prohru v Plzni byla předvedená hra příslibem pro utkání s Jabloncem. První půle ale očekávání vůbec nenaplnila. Jablonec po vstřeleném gólu kontroloval hru a Votroky nepustil ani do náznaku šance. Za zmínku stojí jen choreografie v podobě státních vlajek legionářů, kteří oblékají hradecký dres. Druhá choreografie byl nápis: R.I.P MARKU - FANDÍME ZA TEBE, věnovaná Marku Nymsovi, který nás před sezónou opustil. Marek byl nejen domácí příznivec ale téměř pravidelně se účastnil výjezdů od Plzně až po Ostravu. Fotbal byl pro něj vždy vztyčným pilířem a to i v těžkých chvílích jeho života.

Po přestávce přidal Jablonec druhý gól a bylo jasné, že zápas v pohodě dotáhne do vítězného konce. Jenže, trenér Plíšek vsadil vše na ofenzivu a do hry přišel záložník Rezek a nová útočná tvář Dušan Uškovič. Sázka na maximální riziko nesla svoje ovoce. Po jasné penaltě snížil Dvořák na rozdíl jedné branky a Jablonec se dostával pod čím dál větší tlak. V té chvíli se před bránou Valeše střídala jedna šance za druhou a díky skvělému výkonu držel všechny body na severu Čech. Fantasticky zasáhl i před vyrovnáním. Střelu Uškoviče zázračně vytáhl, ale ten efektně přes hlavu srovnal. Korunu utkání nasadila tyčka Lafaty. Střetnutí prostě mělo grády a proto by měl každý přijít v neděli na Jihlavu.
Fandění mělo skvělou úroveň a to i díky megafonu, který je konečně pořádně slyšet. V dobrém světle se představili i jablonečtí ultras a dění na tribunách obohatili o několik choreografií.


Sestava: Lindr –   Holeš, Hochmeister, Fukal, Poděbradský – Štěpán, Pávek (60. Uškovič), Šisler (84. Edunov), Harba, Zelený (57. Rezek) –   Dvořák

Goly: 69 Dvořák, 85 Uškovič - 13 Lafata, 53 Kopic
Diváci: 3959
Ultras liga: Hradec 7 - Jablonec 4
Hostí: 30

<- ZPĚT